ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

απευθείας κράτηση σε συμφέρουσες τιμές

ΠΙΣΙΝΑ

Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σε ένα ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες η άνετη πισίνα μας. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο σε συνδυασμό με ένα δροσερό μπάνιο. Αναπαυτικές ξαπλώστρες σας περιμένουν διαμορφωμένες κατάλληλα για να νιώθετε άνετα. Στο χώρο λειτουργεί και pool bar για να σας προσφέρουμε το αγαπημένο σας ρόφημα, καφέ ή ποτό.

Η χρήση της πισίνας για πελάτες του ξενοδοχείου είναι δωρεάν. Για μη ένοικους η τιμή είναι 10€ και περιλαμβάνει ξαπλώστρα, καφέ ή μπύρα.

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί η All About Aquatics™, παρέχοντας:

1. Θεραπευτική άσκηση

2. Υδροθεραπεία

3. AquaPlay Ψυχοκινητική εκπαίδευση στο νερό

Απο τη βρεφική ηλικία ως 80 ετών

Τα προγράμματα υλοποιούνται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του International Aquatic Therapy Faculty Switzerland

Η All About AquaticsTM συνιστά μια ένωση επαγγελματιών υγείας και άθλησης υπό την Δρ. Κοτζαμανίδου Χ. Μαριάνα, πτυχιούχο Φυσικοθεραπείας και Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Επίσημη εκπρόσωπος Υδροθεραπείας- Αquatic Physical Therapy Network, World Confederation of Physical Therapy (www.wcpt.org/apti).

Η All About Aquatics είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός φορέας , εγγεγραμμένος στο μητρώο Κε.Δι.Βι.Μ. Η κεντρική έννοια της φιλοσοφίας της Αll About Aquatics, έγκειται στην εφαρμογή φυσικής δραστηριότητας και θεραπείας στο νερό αλλά και στην εκπαίδευση και πιστοποίηση επαγγελματιών υγείας και άσκησης σε μεθόδους βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, ορθοσωμίας και θεραπείας.